Ytterdører med det lille ekstra

Ytterdøren er i likhet med vinduer noe av det som skaper førsteinntrykket på boligen. En ytterdør kan være med på å skape en helhet, fortelle en historie eller være det lille ekstra på din bolig eller ditt boligprosjekt. Vi hjelper deg med de riktige valgene til ditt prosjekt.

Vinduer

Ytterdører til alle typer boligprosjekt

Skal du bygge ny bolig, eller bytte ut eksisterende ytterdør? Vi har ytterdører som passer alle typer hus, byggestil og design. Vi er opptatt av at resultatet skal bli slik du ønsker, med rett kvalitet og utførelse. Konsept Fasade hjelper deg med rådgivning, vurdering og valg av den rette ytterdøren for dine ønsker og behov.

Lekkert design - enestående kvalitet

IdealCombi er en av våre leverandører av dører og vinduer. De er håndplukket av oss som en anerkjent dansk kvalitetsleverandør som har produsert dører og vinduer i årtier. De har ytterdører i alle størrelser, til både private boliger og til næringsbygg. De tar energieffektivitet på alvor, uten at det går på bekostning av design eller kvalitet.

Schüco er verdensledende  på hel aluminium og er viden kjent for sine system-produkter og kvalitetsdører og vinduer. De tilbyr ytterdører i form av inngangsdører, samt skyve- og foldedører med god kvalitet og lekkert skreddersydd design.

Estetikk og funksjon

En ytterdør skal dekke flere funksjoner, men først og fremst skal den passe boligen og være det elementet som ønsker velkommen inn. Det er mange valg og alternativer, store store eller små vinduflater, smale eller brede, enkel eller dobbel dør. Alle våre ytterdører fra alle våre leverandører er energieffektive.

Mer om våre ytterdører

Energieffektivtet

-

+

Sikkerhet

-

+

Komfort

-

+

Design

-

+

Våre produsenter

-

+

FormDekor

Råd & veiledning

Vi bistår gjerne med rådgivning eller leveranser til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss!


Telefon: 69 87 85 00
E-post: post@konseptfasade.no

Våre produkter