Hytta i havgapet

Referansekunde:

Fredrikstad

Hytte i Fredrikstad

På en liten øy utenfor Fredrikstad ligger denne arktiekttegnede helårshytta med fri utsikt over Oslofjorden med Telemark som bakteppe.

Konsept Fasade har stått for leveranse og montering av vinduer fra både Schüco og Idealcombi. Med utgangspunkt i beliggenhet og omgivelser har man nøye planlagt alle løsninger fra materialvalg til utførsel.

Det er utelukkende benyttet vedlikeholdsvennlige løsninger fra begge produsenter. EPDM gummipakninger og god tetthet for vær og vind. Alle beslagsløsninger er testet gjennom en ekstrem salttåketest. Alle vinduene har solkontrollerende glass som sørger for et behagelig inneklima på solrike sommerdager.

Dette var et detaljprosjekt fra arkitekt som styrte prosessen og alle vinduer og dører er produsert på mål fra arkitekt i samarbeid med oss. Underveis i prossessen har vi også bidratt  med anbefalinger av åpningsfunksjoner, sikringer, fargevalg, inndelinger og snittdetaljer for produkter.

Vi mener selv den knappe detaljeringen og naturlige materialer fungerer perfekt med de smale profilene Idealcombi og Schüco leverer. Fargevalget utvendig med Granit 60, kobber og teak gir en helhet og et varmt uttrykk. Granitoverflaten er granulert, noe som gir en røffere overflate som passer godt sammen med naturlige materialer.

Dette har blitt et smykke av en hytte og et prosjekt vi er stolte av å være med på.

No items found.

Råd & veiledning

Vi bistår gjerne med rådgivning eller leveranser til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss!


Telefon: 69 87 85 00
E-post: post@konseptfasade.no