Enebolig Drøbak

Referansekunde:

QDP Arkitekter i Drøbak

Et sømløst samarbeid.

QDP er et lite arkitektkontor i Drøbak med syv ansatte. Prosjektenedreier seg først og fremst om private eneboliger og hytter i en moderne stil.

Daglig leder og partner Christian Goja Brenden ønsker å skille seg fra andre arkitekter ved å gå mye lengere inn i byggeprosjekter enn vanlig.

I boligprosjekter blir ofte kundene sittende igjen alene med entreprenør etter rammesøknaden er godkjent, og det er der vi ønsker å skille oss fra andre arkitektkontorene. Rett og slett ved å være med som en rådgiver med byggeerfaring og hjelpe kundene med valgene underveis i prosessen.

Arkitektene i QDP har bakgrunn fra store kontorer i Oslo ogG oja Brenden har blant annet jobbet med Kampflybase for F-35 og store deler av Vulkan i samarbeid med de store nasjonale entreprenørselskapene. Og når man går langt inn i prosjektene er det viktig å kunne støtte seg på eksperter på de forskjellige fagområdene.

Filosofien til selskapet er å hele tiden sette sammen det beste teamet for hvert prosjekt.

Vi jobber kontinuerlig for å finne de beste samarbeidspartnerne som vi mener bryr seg tilstrekkelig, for vi ser at når man bryr seg utover det vanlige så blir resultatet bra sier arkitekten.

Samarbeidet vi har hatt med Konsept Fasade til nå har fungert strømlinjeformet og bærer preg av at de har et team som bryr seg veldig mye om resultatet. Det er en trygghet for oss som arkitekter at vi har de med oss over tid og at de ikke bare er raskt innom for å selge oss kjappe løsninger.

En annen fordel er at vindusleverandørene Idealcombi og Schüco har alle sine objekter BIM modellert. Det vil si at modellene i seg selv ikke bare eren passiv 3D modell, men den inneholder også informasjon om alt fra farger, materialer og karmer. Dette er noe som forenkler jobben vår mye da vi på tidlig stadie har full oversikt over hele leveransen.

QDP har hatt flere prosjekter med vindusleveranser til over en million kroner, og da er det betryggende for arkitekten å vite at man har samarbeidspartnere med høy kompetanse på feltet.
Konsept fasade er helt rå på alt fra prosjektering, tilpassing og montering.Vi går inn i hvert prosjekt med hud og hår og klarer ikke å la være å bry oss om hver minste lille detalj. Da er det godt å ha partnere man kan stole på og som bryr seg like mye om sluttresultatet som oss avslutter arkitekten.

No items found.

"Vi går inn i hvert prosjekt med hud og hår og klarer ikke å la være å bry ossom hver minste lille detalj. Da er det godt å ha partnere man kan stole på ogsom bryr seg like mye om sluttresultatet som oss"

Christian Goja Brenden, Arkitekt

Råd & veiledning

Vi bistår gjerne med rådgivning eller leveranser til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss!


Telefon: 69 87 85 00
E-post: post@konseptfasade.no