Prosessen

En leveranse fra Konsept Fasade består av flere faser der vi kan være en sparringspartner helt fra begynnelsen i prosjektet, rådgi underveis for valg av riktig produkter til montering av vinduer og dører.

Vinduer

Prosjektering

En vindus- eller dørleveranse består av mange faser. Når byggherre, byggmester eller arkitekt kommer med ønsker om vinduer starter prosjekteringen, enten det er produkter fra Idealcombi, Schüco eller kanskje en kombinasjon, starter vi med å avklare detaljer for å kvalitetssikre bestillingen.

I innledende fase kan vi også bidra med inspirasjon og rådgivning i vårt nye showroom i Fredrikstad. Der kan du se hele vårt produktsortiment fra Idealcombi og Schüco med mulighet for å oppleve kvalitet og utførelse samt få et komplett overblikk over alle funksjoner.

For oss er sluttresultatet like viktig som prosessen. Kunden skal oppleve faglig trygghet og at vi er tilstede fra første kontakt til ferdig leveranse. Med jevnlig kontakt og grundig kvalitetssikring sørger vi for å eliminere misforståelser og overraskelser underveis.

Verktøy

Idealcombi tilbyr en monteringsapp med oppdaterte montasjeveiledninger. Dette hjelper deg som skal montere med å alltid ha viktig data og informasjon tilgjengelig. 

Alle produktene vi leverer har egne BIM modeller som inneholder all nødvendig informasjon til prosjektbeskrivelsen. Dette gjør at man unngår mange manuelle tegneprosjekter og til en hver tid har kontroll på informasjonen som skal med i bestillingen.

Med DWG tegnehjelp får du en friksjonsfri prosess ved avklaring.

Produksjon

Idealcombi har en leveringstid på 8-10 uker. Produktene kommer ferdig sammensatte med glasset ferdig montert.

Schüco produkter har 5-7 uker leveringstid. Her leveres aluminium og glass separat.

Logistikk

Varene kan leveres direkte til byggeplassen eller via vårt lager i Fredrikstad, alt avhengig av behov. Produktene er pakket godt for sikker frakt.

Montering

Konsept fasade gjennomfører montasje på både Idealcombi og Schüco. Idealcombi leveres også uten montasje også mens Schüco er avhengig av montasje fra vår side. 

Vi monterer i klargjort åpning med lodd eller vater med 15 mm fuge på en side.

Ved behov for kran, lift eller stillaser vil det tilkomme et tillegg etter omfanget på leveransen. Utvendige beslag, utforinger og belistning må avtales på forhånd og er dermed ikke automatisk en del av leveransen.

Service og reklamasjon

Vi utfører service og reklamasjon i hendhold til våre salgs- og leveringsbetingelser.

Råd & veiledning

Vi bistår gjerne med rådgivning eller leveranser til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss!


Telefon: 69 87 85 00
E-post: post@konseptfasade.no