Produsenter

Konsept Fasade prosjekterer og leverer vinduer fra anerkjente produsenter. De største leverandørene våre er danske Idealcombi og tyske Schüco. Med solide leverandøer i ryggen blir vi en forutsigbar og trygg leverandør.

Vinduer

Idealcombi

Idealcombi ble grunnlagt i 1973 i forblåste Hurup på Vestjylland. Elleve år senere sto en 3500 m2 vindusfabrik klar i Hurup hvor det revolusjonerende vindussystemer og nyvinninger sto for tur.

Idealcombi har alltid ledet an innen vindusteknologi og med de tøffe værfoholdene som går hånd i hånd med tilværelsen på den danske vestkysten har man alltid måttet være fremoverlent og tenke nytt for å være konkurransedyktig i et tøfft marked.

I dag har Idealcombi produksjonslokaler på mer enn 100 000 m2 og 550 medarbeidere som er med på å utvikle og produsere noen av verdens beste og mest energibesparende vinduer og dører.

Les mer om Idealcombi på deres nettsider.

Schüco

Tyske Schüco er en av verdens ledende systemleverandører på vindu, dører og fasader. Med mer enn 65 års erfaring og 5500 medarbeidere er dette en gigant innen produksjon av dører og vinduer.

Med tysk presisjon og ingeniørkunst som fundament er enhver leveranse fra Schüco en drøm. Logistikken er presis og leveransene er raskere enn de fleste andre leverandører.

Schüco sine vinduer er kjent for  sitt geniale monteringssystem som gjør at karmene skjules i veggene. På den måten kan man få en karmløs innramming av utsikten.

For å komme frem med slike nyvinninger har Schüco siden sekstitallet hatt sitt eget teknologisenter der alle funksjoner og oppfinnelser testes grundig før det settes i produksjon.For våre kunder er det en trygghet å vite at vi har et tysk gigantkonsern i ryggen for rask, sømløs og friksjonsfri leveranse av vindu, dører og fasadeløsninger.

Finn ut mer om Schüco på deres nettsider.

Råd & veiledning

Vi bistår gjerne med rådgivning eller leveranser til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss!


Telefon: 69 87 85 00
E-post: post@konseptfasade.no