Om oss

Konsept Fasade AS ble etablert i 2010, og har siden da levert vinduer, dører og glassfasader Østfold, Follo, Oslo og Akershus. Vår hovedleverandør IdealCombi er en anerkjent produsent av vinduer og dører fra Danmark. Mer om produsenten kan man lese på idealcombi.dk

Konsept Fasade AS er en distributør av IdealCombi til byggmestere og arkitekter. Vi kan levere produkter både med og uten montasje. I vårt showroom i Fredrikstad er alle produkter stilt ut så man kan teste funksjoner og oppleve kvaliteten selv.

Vinduer

Ved siden av IdealCombi tilbyr vi også Schüco produkter. Schüco er verdens ledende produsent av aluminiumsprofiler og tilbehør. Mer om Schüco kan du lese på schueco.com

Konsept Fasade AS leverer Schüco vinduer, dører, fasader og tak inkludert montering. Det er fortsatt fokus på levering til byggmestere, arkitekter og andre forretningspartnere. Vi utvider vårt tilbud med mindre prosjekter på entreprenør segmentet.

Vi er en liten og moderne organisasjon som kan øke leveringskapasitet ila kort tid. Vårt hovedmål er å vedlikeholde eksisterende og utvikle nye profesjonelle forhold med byggmestere, ARK kontorer, byggherrer og entreprenører.

Vi mener at vi har både konkurranse- og leveringsdyktige produkter og tjenester.

Kontakt oss