Glassfasader gir deg maksimalt med dagslys.

Glassfasader er ikke bare pent å se på, men de slipper også inn maksimalt med naturlig dagslys. Du kan enkelt kombinere glassfasader med andre materialer, og våre fasader er energieffektive.

Vinduer

Slipp naturen inn

Har du en bolig eller et prosjekt som ligger tett på skog, sjø, fjell eller annen vakker natur? Da bør du definitivt vurdere glassfasader. Glassfasader fra gulv til tak gir et helt spesielt preg på boligen, og inviterer naturen inn.

Design i kombinasjon med topp kvalitet

Schüco og IdealCombi er to av våre største leverandører på alt innen fasade, dører og vinduer. De er begge håndplukket av oss, og har i flere tiår produsert og levert produkter med lekkert design og god kvalitet.

Deres produkter passer både til private hus og næringsbygg. De tar energieffektivitet på alvor, uten at det går på bekostning av design eller kvalitet.

Slipp lyset og naturen inn. Vi hjelper deg med det rette valget for deg og ditt prosjekt.

Mer lys og energibesparelse

Mange tror at store vindusflater krever mye energi, men det er feil. Det vil si at dersom du bruker de riktige vinduene, som slipper inn både lys og varme vil du raskt merke forskjellen på energibruk. Alle våre glassfasader er energieffektive.

Mer om våre glassfasader

Energieffektivtet

-

+

Sikkerhet

-

+

Komfort

-

+

Design

-

+

Våre produsenter

-

+

FormDekor

Råd & veiledning

Vi bistår gjerne med rådgivning eller leveranser til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss!


Telefon: 69 87 85 00
E-post: post@konseptfasade.no

Se våre andre produkter